ZT Kruszwica wprowadza nowy format najstaranniej opracowanej frytury na rynku

ZT Kruszwica wprowadza nowy format najstaranniej opracowanej frytury na rynku

ZT Kruszwica wprowadza nowy format najstaranniej opracowanej frytury na rynku. Maestro Sol teraz dostępny w dwóch opakowaniach: funkcjonalnym wiadrze i ergonomicznym bag-in-box.

Kruszwica nadaje nowe znaczenie fryturom. Nieustannie testuje receptury swoich produktów we współpracy z kucharzami i cukiernikami. Długotrwałe próby i obserwacje zachowania tłuszczów w wymagających warunkach pozwoliły skomponować fryturę o unikalnym składzie.

Maestro Sol to płynna frytura dla profesjonalistów skomponowana w 100% z najwyższej jakości olejów roślinnych? słonecznika wysokooleinowego, rzepaku i palmy z certyfikowanych plantacji. Taka kompozycja nadaje fryturze linii premium unikalne właściwości użytkowe i żywieniowe.

Precyzyjnie dobrane proporcje olejów zapewniają wyjątkową odporność na przemiany zachodzące w tłuszczu w wysokich temperaturach, wysoki punkt dymienia - powyżej 235°C oraz wydłużony czas użytkowania nawet o 40% w stosunku do frytur palmowych. Płynna forma przyspiesza pracę i ułatwia filtrowanie.

Obojętny smak i zapach Maestro Sol wydobywa naturalny charakter i aromat smażonych produktów ? zarówno potraw wytrawnych, jak i słodkości.

Maestro Sol oznacza czysty i komfortowy proces smażenia, wysoką efektywność kosztów oraz efekty końcowe, które zachwycają klientów.

Więcej: www.maestrosol.pl