PEGGYS - jaja pasteryzowane

PEGGYS - jaja pasteryzowane

Czym są PEGGYS? To pasteryzowane jaja z chowu ściółkowego, które są delikatnie poddawane obróbce cieplnej przy użyciu unikalnego procesu. Procedura ta eliminuje ryzyko przeniesienia zagrożeń zdrowotnych - bakterii, np. salmonelli. Jaja są więc higieniczne, żywność należy do bezpiecznej i zachowuje swoją naturalność. Jaja PEGGYS oznaczono specjalnym stemplem, dzięki któremu nie mogą być pomylone i są łatwe do rozpoznania.

  • Jaja ugotowane na miękko, jaja sadzone z miękkim żółtkiem lub pyszne desery - jak tiramisu - mogą być znowu oferowane bez wahania.
  • Najwyższe bezpieczeństwo.
  •  Naturalne.
  • Łatwe przechowywanie.
  • Łatwa obsługa.
  •  Wydajniejsze zarządzanie.
  •  Dłuższa trwałość niż jaj niepasteryzowanych.

Więcej informacji: www.peggys.eipro.de