PEGGYS - jaja pasteryzowane
Czym są PEGGYS? To pasteryzowane jaja z chowu ściółkowego, które są delikatnie poddawane obróbce cieplnej przy użyciu unikalnego procesu. Procedura ta eliminuje ryzyko przeniesienia zagrożeń zdrowotnych - bakterii, np. salmonelli. Jaja są więc higieniczne, żywność należy do bezpiecznej i zachowuje swoją naturalność. Jaja PEGGYS oznaczono specjalnym stemplem, dzięki któremu nie mogą być pomylone i są łatwe do rozpoznania.
- Jaja ugotowane na miękko, jaja sadzone z miękkim żółtkiem lub pyszne desery - jak tiramisu - mogą być znowu oferowane bez wahania.
- Najwyższe bezpieczeństwo.
- Naturalne.
- Łatwe przechowywanie.
- Łatwa obsługa.
- Wydajniejsze zarządzanie.
- Dłuższa trwałość niż jaj niepasteryzowanych.
Więcej informacji: www.peggys.eipro.de