PEGGYS - jaja pasteryzowane
Czym są PEGGYS? To pasteryzowane jaja z chowu ściółkowego, które są delikatnie poddawane obróbce cieplnej przy użyciu unikalnego procesu. Procedura ta eliminuje ryzyko przeniesienia zagrożeń zdrowotnych - bakterii, np. salmonelli. Jaja są więc higieniczne, żywność należy do bezpiecznej i zachowuje swoją naturalność. Jaja PEGGYS oznaczono specjalnym stemplem, dzięki któremu nie mogą być pomylone i są łatwe do rozpoznania.
? Jaja ugotowane na miękko, jaja sadzone z miękkim żółtkiem lub pyszne desery - jak tiramisu - mogą być znowu oferowane bez wahania.
? Najwyższe bezpieczeństwo.
? Naturalne.
? Łatwe przechowywanie.
? Łatwa obsługa.
? Wydajniejsze zarządzanie.
? Dłuższa trwałość niż jaj niepasteryzowanych.
Więcej informacji: www.peggys.eipro.de