Pasty do lodów od polskiego producenta

Pasty do lodów od polskiego producenta

Najwyższy czas zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. Z pomocą przychodzą skoncentrowane pasty owocowe Serena. Produkowane w kraju, ale z użyciem włoskich technologii. W czasach pandemii rozsądna cena, szybka dostępność i dobra jakość to dosyć istotne kwestie, bo klienci szukają oszczędności w niepewnej sytuacji. Pasty Serena spełniają wszystkie te kryteria. Oprócz smaku truskawkowego, w tym roku nowościami są orzeźwiająca cytryna i soczysta porzeczka (z owoców od lokalnych dostawców). Pasty dodane do bazy lodowej nadają jej wyraźny smak i barwę. Mogą być używane do produkcji różnego rodzaju lodów: rzemieślniczych, z automatu (po dodaniu do gotowej mieszanki), sorbetów, deserów lodowych, koktajli typu shake czy lodów gałkowych.

Ich producentem jest Kandy - firma z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży.

Wiecej na: www.lauretta.eu/serena