Musztarda ze smażoną cebulką - kolejna nowość w ofercie Fanex
Polski producent sosów Fanex, wprowadził na rynek zupełnie nową recepturę - Musztardę ze smażoną cebulką z dodatkiem octu jabłkowego. Produkt nie zawiera konserwantów. Jego niepowtarzalny zbalansowany smak to zasługa oryginalnej receptury oraz specjalnie wyselekcjonowanego gatunku gorczycy. Musztarda bez konserwantów charakteryzuje się gładką, jednolitą i kremową konsystencją. Jej lekko ostry smak, dopełniony jest dodatkiem smażonej cebulki oraz podkreślony przez dodatek octu jabłkowego. Musztarda ze smażoną cebulką może stanowić znakomity dodatek do dań z ryb słodkowodnych. Sos przyda się również do zaostrzenia smaku pieczonych mięs i gotowanych na parze warzyw. Dzięki swojej konsystencji odpornej na obróbkę termiczną, doda charakteru wielu potrawom -zarówno tym na zimno, jak i na ciepło.