Multizaparzacz MK - gotowanie i mieszanie

Multizaparzacz MK - gotowanie i mieszanie

Multizaparzacz MK to specjalistyczna maszyna przeznaczona do szerokiego zastosowania w punktach gastronomicznych, hotelach, restauracjach, piekarniach i cukierniach. Maszyna wykorzystuje metodę Bain Marie. Równomiernie podgrzewa zawartość, która przez długi czas zachowuje stabilną, wybraną temperaturę. Mieszanie zapobiega przywieraniu produktu do ścianek. Multizaparzacz MK może być wykorzystywany do wielu procesów, takich jak: gotowanie (budyniu, mas angielskich, galaretek), zaparzanie (mąki), topienie (czekolady, pomad), prażenie (owoców, cebuli), przygotowanie mas (tiramisu, farszu, dżemów i konfitur, risotto). Pojemności kotłów w maszynie MK to: 30, 60, 80, 120, 200, 300 i 500 litrów. Zobacz maszyny do kremów MECH-MASZ Szczeciński

Kontakt: MECH-MASZ Szczeciński, tel. (+48) 52 302 00 73, www.mech-masz.com.pl, e-mail: mechmasz@mech-masz.com.pl, Facebook: @MechMaszSzczecinski