Komory szokowego schładzania i zamrażania PORKKA

Komory szokowego schładzania i zamrażania PORKKA

Komory szokowego schładzania i zamrażania PORKKA są ważnym elementem wyposażenia kuchni restauracyjnych i cateringowych.

  • Fabryczne programy schładzania i możliwość układania własnych programów.
  • Przykładowe czasy szokowego schładzania: 100 kg/90 min od +70C do +3C.
  • Przykładowe czasy szokowego zamrażania: 55 kg/ 2,5 h od 0C do -18C.
  • Przygotowane pod pojemniki GN1/1 oraz GN2/1 w zależności od modelu.
  • Możliwość wjazdu wózkami w zależności od modelu.
  • Łatwy montaż i demontaż urządzenia.

Mogą być wyposażone w system dezynfekcji PORKKA BLUE, wykorzystujący niebieskie światło fotonowe, które niszczy bakterie, pleśń, drożdżaki, a także wirusy, naświetlając wnętrza urządzeń w trakcie procesu schładzania, jak i po jego zakończeniu.