Jednokomorowy piec Sveba Dahlen do wypieku pizzy neapolitańskiej na 500°C

Jednokomorowy piec Sveba Dahlen do wypieku pizzy neapolitańskiej na 500°C

Najwyższej jakości piec elektryczny zaprojektowany do wypieku pizzy neapolitańskiej. Dzięki wypiekowi zaledwie w 1 minutę wydajność pieca jest imponująca. Temperatura jaką osiąga to aż 500°C bez użycia drewna opałowego, ognia i spalin. W piecu znajdują się tradycyjne włoskie kamienne herty oraz wysoce wydajne grzałki. Ta konfiguracja zapewnia szybkie i równe rozprowadzenie ciepła w komorze pieca wykonanej z wysokiej jakości szwedzkiej stali. Trzecia sekcja grzewcza z grzałkami ceramicznymi przy drzwiczkach, działa jak gorąca kurtyna powietrzna gwarantując równomierny wypiek. Szamoty, wydajne grzałki, ceramiczna szyba w drzwiach i wytrzymała konstrukcja sprawiają, że jest to jeden z najbardziej energooszczędnych i niezawodnych wysokotemperaturowych pieców na rynku. Zakup urządzenia zasilanego czystą energią wpisuje się idealnie w ogólnoświatowe normy ochrony środowiska (brak emisji spalin). 

Zapraszamy do kontaktu: Jackowski Sp. z o.o., ul. Poznańska 33, 62-052 Chomęcice, tel. 61 864 03 04 lub 667 030 000, e-mail: biuro@m-jackowski.pl