Greenology - świat roślinnej kuchni w Twojej restauracji
Roślinna kuchnia w Polsce to już więcej niż trend! 7 na 10 Polaków zwraca uwagę na pozycje roślinne w menu restauracji. Prowadzisz biznes gastronomiczny i chcesz poznać lepiej potrzeby swoich klientów? Poznaj Greenology - koncept stworzony dla specjalistów HoReCa przez Bonduelle Food Service. Greenology to nowe podejście do gastronomii: zestaw narzędzi pomagających rozwijać gastronomię w oparciu o kuchnię roślinną. Świat roślin to magia kolorów, struktur i smaków - to od nich wszystko się zaczyna. Rośliny smakują, ale też sycą - są podstawą niemal każdej diety. Podstawą rentownego biznesu jest znajomość naszych klientów. Opracowane przez doświadczonych specjalistów z zakresu dietetyki, technologii gastronomicznej, HACCP oraz zarządzania materiały pomagają zrozumieć potrzeby wegan, wegetarian i fleksitarian.
Czas otworzyć się na nowe i zarabiać dzięki roślinnej kuchni!