Czekolady Purity from Nature marki Cacao Barry
Francuska marka Cacao Barry, oferująca wysokiej jakości czekolady dedykowane do sektora HoReCa, przedstawia serie trzech czekolad wyprodukowanych za pomocą technologii Q-Fermentation.
Ciemne czekolady Inaya (65 proc.), Ocoa (70 proc.) i mleczna Alunga (41 proc.) to znakomite czekolady stworzone z ziaren wyselekcjonowanych w wyjątkowym procesie fermentacji, który jest zasadniczym etapem w rozwoju smaków i aromatów tego produktu. Technolodzy Cacao Barry odkryli, że specyficzne enzymy naturalnie występujące na plantacjach mogą uwolnić najczystsze i jeszcze bardziej intensywne smaki z każdego z ziaren. Wydobywając te naturalne enzymy i dodając je do ziarna kakaowego, stworzono silną, jednorodną fermentację, która daje ziarno niezwykłej jakości i czystości smaku.
Podkreśl smak swoich deserów wyjątkową czekoladą i zachwycaj gości intensywnością smaku.