Cheddary - najlepsze sery do burgerów!

Cheddary - najlepsze sery do burgerów!

Cheddar i Cheddar biały firmy Hochland to doskonałe sery topione w plastrach przeznaczone dla segmentu HoReCa. Wyróżnikiem Cheddara jest typowy dla tego gatunku sera pomarańczowy kolor, oryginalny aromat oraz ostra nuta, doskonale komponująca się z pozostałymi składnikami burgerów i tostów. Cheddar biały to nowość - kremowobiały ser o wyrazistym smaku rozszerzający ofertę dla gastronomii. Stosowanie obu odmian cheddara wzbogaca menu i pozwala na tworzenie nowych wariantów burgerów, tostów czy kanapek. Cheddary firmy Hochland dobrze zachowują kształt w ciepłej bułce lub toście, a także rozpływają się na języku. Specjalna metoda pakowania warstw sprawia, że otrzymujemy łatwo rozdzielające się plastry. 

Zapraszamy do kontaktu i współpracy: www.hochlandprofessional.pl