Volla Bar & Restaurant zaprasza na świąteczny brunch

Volla Bar & Restaurant zaprasza na świąteczny brunch

Już w najbliższy weekend 20 i 21 kwietnia 2025 roku w restauracji Volla Bar & Restaurant odbędzie się premierowy brunch wielkanocny. Wydarzenie inicjuje cykl niedzielnych spotkań przy stole dla miłośników wykwintnych smaków i osób szukających pomysłu na wspólne spędzenie czasu. To także szansa, by cieszyć się świątecznym czasem bez konieczności wielogodzinnych przygotowań.

Wielkanocny brunch odbędzie się w godzinach 13:00-17:00, a specjalna oferta obejmuje również animacje dla dzieci (13:30-16:30) oraz możliwość późnego check-outu dla gości hotelowych. Wszystko po to, by każdy mógł cieszyć się świętami w atmosferze spokoju i gościnności - zaznaczają organizatorzy.

Goście będą mieli okazję skosztować dań skomponowanych przez szef kuchni Mariusz Szymczyka. Na stołach zagoszczą tradycyjne wielkanocne potrawy w nowoczesnej interpretacji, bogaty wybór przystawek, dań ciepłych, a także zup i słodkości.

Od 27 kwietnia Leonardo Royal Warsaw wprowadza brunch na stałe do swojego kalendarza kulinarnego. W każdą niedzielę, od 13:00 do 17:00, goście będą mogli korzystać z różnorodnej oferty kulinarnej, urozmaiconej o muzykę, animacje dla dzieci i swobodną atmosferę.

Leonardo Royal Warsaw mieści się na warszawskiej Woli (ul. Grzybowska 45). Nowym miejscem na mapie stolicy jest położona na 1. piętrze Volla Bar & Restaurant. Na co dzień w jej karcie znaleźć można zarówno dania inspirowane nowoczesną kuchnią lewantyńską, jak i te klasyczne dla kuchni polskiej

Rezerwacje:  info.royalwarsaw@leonardo-hotels.com