Nadchodzi turkusowa edycja konferencji MADE FOR Restaurant w Sopocie!
Nadciąga nowa fala restauratorów, która stawia na otwartość oraz zrównoważony rozwój, mowa o "turkusowych" zespołach oraz nowoczesnych aplikacjach i własnej lojalnej społeczności w mediach społecznościowych. Już 21 czerwca w Radisson Blu Hotel Sopot w międzynarodowym gronie, odbędzie się interaktywna edycja konferencji MADE FOR Restaurant.
Formuła hybrydowa
To będzie warsztatowa edycja, pełna degustacji, warsztatów oraz z elementami speed datingu.
- Każda nasza konferencja to powiew świeżości w branży. Zawsze warto być z nami osobiście i usiąść do okrągłych stołów z najlepszymi, aby czuć się pewniej w biznesie i skrócić drogi dotarcia do ważnych rozwiązań - informuje Agnieszka Małkiewicz, Prezes FOR Solutions i organizatorka konferencji MADE FOR RESTAURANT.
Gości wydarzenia przywita Magdalena Czarzyńska-Jachim, Wiceprezydent Miasta Sopotu, które jest Partnerem Strategicznym konferencji.
- Jesteśmy dumni z naszych sopockich szefów kuchni, którzy choć doskonali w swoim fachu, nieustannie się szkolą i co istotne, wiedzą i doświadczeniem dzielą się z nami w każdym daniu. Oferują nam zarówno tradycyjne podejście do gastronomii, jak i to niezwykle nowoczesne. Wsłuchują się w potrzeby klientów łącząc to, co dziś wydaje się być najważniejsze: wprowadzanie lokalnych produktów, koncentracja na zdrowej żywności czy ekologii - mówi Wiceprezydent.
Edycja międzynarodowa, po raz pierwszy od dwóch lat
Program został starannie zaprojektowany, aby uczestnicy poczuli się pewniej w dzisiejszych trudnych warunkach rynkowych pod kątem ekonomii, relacji i psychologii biznesu. Poniżej podane zostały planowane tematy wystąpień.
- Rewolucjoniści na rynku gastro - naśladować, czy patrzeć z pobłażaniem? - spytani o to zostaną podczas speed datingu TOP 10 restauratorów, nominowanych w kategorii NEW GENERATION.
- Influencer, bloger, vloger, dziennikarz - kto z nich jest wrogiem, a kto przyjacielem restauratora? - Poznamy 10 wspaniałych, którzy bo mają wpływ na to, czy goście wpadają do naszych restauracji.
- Zrównoważony rozwój biznesów gastro. Jak i gdzie warto się uczyć?
- Poradnik oszczędnego restauratora: high-tech, eko, HR, zarządzanie czasem - dyskusja 360 stopni: to odcinek dwóch rozmów z praktykami ? restauratorami sieciowymi i indywidualnymi, dostawcami, hotelarzami znanymi z mocnej ręki do interesów.
- Jak dzisiaj nie dać nabić się w butelkę marketingowym "patodoradcom gastronomicznym"? Spojrzymy na to zagadnienie wielowymiarowo.
- Pożądany, a utracony gość, czyli: TURYSTA w restauracji. Jak po pandemii sprawnie współpracować z branżą turystyczną i zarabiać? - wskazówki dla restauratorów.
Link do strony konferencji:
https://forsolutions.pl/made-for-restaurant-new-generation/
Link do rejestracji: