Konferencja MADE FOR Restaurant 2021

Konferencja MADE FOR Restaurant 2021

O zanieczyszczeniu środowiska, generowaniu śmieci przez restauracje i przyszłości branży gastronomicznej dyskutować będą restauratorzy już 26 października w Krakowie. Ostatnie kilkanaście miesięcy zmieniło wiele branży, wystawiło na wiele prób i zmusiło do spojrzenia w przyszłość z zupełnie innej perspektywy.

Wydarzenie organizowane przez Agnieszkę Małkiewicz, Prezes Zarządu FOR Solutions, zostało podzielone na trzy części: naukową, biznesową i kulturalną. Konferencja rozpocznie się branżową dyskusją, a zakończy spektaklem "Jedzonko" w reżyserii Katarzyny Szyngiery. Lunch zostanie przygotowany przez bufet Teatru im. Juliusza Słowackiego, który jako jedyny bufet teatralny w Polsce jest w pełni wegański.

Podczas naukowej części konferencji rozwinięty zostanie projekt "Kierunek Restauracja Przyszłości" - zostaną przedstawione efekty warsztatów i badań jakościowych. Część biznesowa będzie zagospodarowana przez dziesięciu restauratorów, którzy opowiedzą o swoich doświadczeniach z ostatnich miesięcy. Spośród nich zostanie wyłoniony TOP KREATOR, który otrzyma biznesowe stypendium. Trzecia, kulturalna część, to wspomniany wcześniej spektakl pod tytułem "Jedzonko".

Konferencja rozpocznie się o godzinie 9:00 26 października 2021 roku w Małopolskim Ogrodzie Sztuki w Teatrze im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. Szczegółowy program oraz rejestracja znajduje się tutaj.