Już w najbliższy weekend rezerwuj kolacje z Tomaszem Łagowskim w Neo(n) Bistro!

Już w najbliższy weekend rezerwuj kolacje z Tomaszem Łagowskim w Neo(n) Bistro!

Dwie sierpniowe noce - 6 i 7 sierpnia - wypełnią wyrafinowane smaki, których autorem będzie Tomasz Łagowski, Chef z restauracji Belvedere w Łazienkach Królewskich.

Na Gości czeka 5-daniowe degustacyjne menu do wyboru w dwóch opcjach - mięsnej i wegetariańskiej. Kurki z truflą, faszerowany kwiat cukini ze słonecznikiem, limonką i szczypiorem, a może wołowina z foie gras? To tylko kilka z propozycji przygotowanych na najbliższy weekend przez Tomasza Łagowskiego. A to wszystko odbędzie się wysoko w chmurach, w otoczeniu świateł miasta z wyjątkowym widokiem na nocną Warszawę, na dachu Hotelu Novotel. Rezerwacje na niepowtarzalne doświadczenia trwają na http://neonbistro.club.

Wysoka sztuka kulinarna na wysokim piętrze... tak o pop up'owych kolacjach w Neo(n) Bistro mówią Goście. Nie mylą się, bo fine dinigowe uczty odbywają się na dachu parkingu Hotelu Novotel z widokiem 360° na całą Warszawę! Kolejna kolacja w wyjątkowym otoczeniu już w najbliższy weekend. Specjalne menu przygotuje Tomasz Łagowski, Executive Chef z restauracji Belvedere w Łazienkach Królewskich. Mówi się o nim, że jest odkryciem roku 2018 według podręcznika Poland 100 Best Restaurants. To również zwycięzca wielu konkursów kulinarnych w Polsce i zagranicą, a także finalista konkursu Bocuse d'Ore Poland 2015, Chefs en Or Paris 2016.  Ponadto jest felietonistą w pismach branżowych m.in. w Magazynie Szef Kuchni, który z zamiłowaniem odwiedza gwiazdkowe restauracje w całej Europie. Prywatnie miłośnik tripów kulinarnych oraz fine diningowej kuchni.

O Neo(n) Bistro 

Neo(n) Bistro jest pierwszą próbą po-lockdownowej redefinicji fine diningu. To seria unikalnych, jednorazowych kolacji, przygotowanych przez wiodących polskich Chefów. Odbywają się one w na co dzień niedostępnych, magicznych przestrzeniach Warszawy. Organizatorami są twórcy Nocnego Marketu oraz Festiwali Restaurant Week i Fine Dining Week. Niepowtarzalnym doświadczeniom towarzyszy odpowiednia oprawa i serwis, które twórczo łamią historyczne i nowoczesne standardy najwyższej sztuki kulinarnej gościnności.