I Kolacja degustacyjna Talerz Smaku
Już 18 kwietnia 2024 roku w Choroszczy odbędzie się wydarzenie kulinarne z udziałem sześciu szefów kuchni. Kucharze zaprezentują bogactwo polskich smaków.
Kolacje degustacyjne to nie tylko doskonała okazja, by spróbować różnorodnych smaków zapewnionych przez utalentowanych szefów kuchni, ale i szansa na rozwój i wymianę doświadczeń.
Podczas kolacji degustacyjnej Polskie Smaki w restauracji Talerz Smaku gotować będą szefowie kuchni: Sebastian Cichy z restauracji KonCi by Sebastian Cichy w Bolszewie, Artur Zaskórski z ProArt Centrum Szkoleniowe, Łukasz Mularczyk, Jakub Steuermark oraz Damian Sasinowski i Artur Lenczewski z bistro Talerz Smaku w Choroszczy.
Jak zapowiadają organizatorzy, do każdego dania zostanie dobrane odpowiednie wino.
Start wydarzenia: 18.04.24 godz 19:00