Znamy zwycięzców konkursu o stypendium biznesowe MADE FOR Restaurant - Kreatorzy Gastronomii

Znamy zwycięzców konkursu o stypendium biznesowe MADE FOR Restaurant - Kreatorzy Gastronomii

To właśnie 16 listopada po przeliczeniu głosów Uczestników konferencji MADE FOR Restaurant - Creators zostały ogłoszone wyniki konkursu o stypendium biznesowe. Jury podali wyniki i nazwiska zwycięzców.

 

Pierwszym Kreatorem 2021 Roku został TOP Restaurator - Mariusz Zawadzki z restauracji Mondo, Vinegre, TAPAS i Officyna w Trójmieście. Był bezkonkurencyjny - otrzymał najwięcej głosów od publiczności i pochwał od JURY. To do niego trafi już wkrótce:

  • stypendium finansowe MADE FOR Restaurant, czyli 5000 zł w gotówce;
  • 2000 zł w bonach zakupowych do sklepów Selgros Cash&Carry;
  • roczny abonament na system do rezerwacji stolików ? MojStolik.pl, dodatkwo z nowym tabletem Lenovo oraz wsparciem marketingowym;
  • zwycięzca otrzymał miejsce na studiach podyplomowych HORECA Menedżer na Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie.

 

Kolejną pulę nagród specjalnych otrzymali restauratorzy: Paweł Zyner z restauracji Anatewka w Łodzi, który zdobył wyprawę kulinarną do Krakowa dla dwóch osób od Miasta Krakowa.

 

Daniel Pawełek z Ferment Group (restauracje Koneser Grill, Kieliszki na Próżnej, Rozbrat 20, Le Braci i Butchery & Wine w Warszawie) oraz Ewa Voelkel-Krokowicz z restauracji Concordia Taste w Poznaniu ? mogą pochwalić się wygraną spektaklu teatralnego, nocnym zwiedzaniem Teatru im. Juliusza Słowackiego w Krakowie, jaki i kolacją w restauracji od Miasta Krakowa dla dwóch osób.

 

Fundatorami nagród są:

  • FOR Solutions - organizator konkursu,
  • Miasto Kraków - Europejska Stolica Kultury Gastronomicznej 2019 i Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie - Partnerzy konkursu,
  • Rational, Citi Handlowy, MojStolik.pl, Transgourmet i Selgros Cash&Carry - Partnerzy Strategiczni konferencji MADE FOR Restaurant - Creators,
  • Aviko HoReCa Polska, Gourmet Foods (Dilmah, Fabbri, Saquella Caff?), SMSpomlek i Skarby Serowara, Unilever, Winterhalter, ZT Kruszwica i Partner Center Horeca - Partnerzy Biznesowi,
  • Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie - Partner Merytoryczny konferencji.


 Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich restauratorów!