Znamy uczestników "Smaków Galicji"
Już jutro, 21 czerwca, odbędzie się kolejny Nominowany Konkurs Kulinarnego Pucharu Polski "Smaki Galicji". Rozgrywać się on będzie podczas Festiwalu Ryb z Roztocza.
Jako że upłynął już termin zgłoszeń do Nominowanego Konkursu Kulinarnego Pucharu Polski "Smaki Galicji", mamy już możliwość zaprezentowania szczęściarzy, którym udało się zakwalifikować do tej rywalizacji. Walczyć o zwycięstwo będzie sześć dwuosobowych drużyn w następujących składach:
- Edyta Szast i Marcin Kopciuch z Koszyka Roztoczańskiego z Tomaszowa Lubelskiego
- Dominik Świątecki i Filip Kaczorowski z Restauracji Cucina w Poznaniu
- Maksym Trushkin oraz Emil Buczyński - Ziomki Poziomki
- Marek Filimowski i Szymon Tomaka - Szymon i Marek
- Krzysztof Kowalski oraz Kamil Bujdasz ze Szklane Lniane w Korczynie
- Paweł Gałecki oraz Jakub Śniadecki z Restauracji Trybunalska City Pub w Lublinie.
Konkurs odbędzie się w Dębowym Dworze w Rudzie Różanieckiej podczas Festiwalu Ryb z Roztocza 21 czerwca 2022 r.