Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

28 marca odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant - Responsibility, zarówno w hotelu Novotel Centrum w Warszawie, jak i on-line. Uczestnicy wybierali TOP Restauratorów i brali udział w interaktywnych zadaniach oraz networkingu. W konferencji wzięło udział ponad 450 restauratorów, przedstawicieli mediów, partnerów, dostawców i producentów.

Przypominamy, co się działo:

- Poznaliśmy nazwiska TOP 50 polskich restauratorów według Forbes i FOR Solutions.
- Wybraliśmy laureatów konkursu o stypendium biznesowe MADE FOR Restaurant, w kategorii Responsibility - TOP Odpowiedzialnych Restauratorów.

Ranking TOP 50 polskich restauratorów według FORBES i FOR Solutions:

Jury najwięcej głosów oddało na:

Daniela Pawełka z Ferment Group i restauracji Kieliszki na Próżnej. Restaurator zajął 1 miejsce w rankingu TOP 50 polskich restauratorów według FORBES i FOR Solutions iotrzymał nagrodę specjalną na konferencji MADE FOR Restaurant.

Nagroda specjalna to:
- 3 kolacje w 3 restauracjach, w 3 miastach
- tablet i abonament roczny na system do zarządzania rezerwacjami.

W kategorii TOP Odpowiedzialni Restauratorzy 2022 nagrodę zdobyli:

Aleksandra i Jacek Dojnikowscy z Bułkę przez Bibułkę oraz PollyPizza z Warszawy. Restauratorzy otrzymali najwięcej głosów Jury i Uczestników konferencji.