Odkryj owoce morza!
Dania rybne, krewetki, ośmiornice, małże oraz inne przysmaki ? to tylko w fine diningowym wydaniu. Wszystkie te specjały będą dostępne podczas Festiwalu - przygotowano prawie setkę dań zawierających owoce morza. Sprawdź najlepsze i rozsmakuj się w małżach św. Jakuba, stekach z kalmara czy też kałamarnicy. Partnerem Transakcyjnym Festiwalu jest marka Visa, dzięki której Goście skorzystają z rabatu 30zł.
Poniżej podane są najlepsze dania z owocami morza podczas Festiwalu:
L ARC Varsovie (Warszawa)
Ostryga holenderska, stek z kalmara czy troć z puree z groszku - festiwalowe menu L'ARC Varsovie jest najlepsze dla sympatyków owoców morza i ryb! Produkty dostarczane są bezpośrednio z Francji i Holandii na zamówienie - zawsze świeże.
Boreczna (Michałkowa)
Tatar z pstrąga lub z przegrzebką z marynowaną langustynką, ryba kulbin, a także wiele innych owoców morza można znaleźć w festiwalowym menu restauracji Boreczna z Michałkowej - urokliwej miejscowości położonej nieopodal Wrocławia!
Reina Steakhouse & Seafood (Warszawa)
Tuńczyk tataki w sezamie z sosem wasabi, maślane krewetki w chili, okoń morski, małże św. Jakuba... Rezerwuj festiwalowe menu w Reina Steakhouse & Seafood i ciesz się ich daniami - otwarty grill pozwala uwydatnić smak i aromat przygotowywanych potraw!
Pięciodaniowe popisowe menu najwybitniejszych Szefów Kuchni + Martini
- Fiero & Kinley Tonic Water - tylko 139zł (do 50% rabatu)
Festiwal już 17.11 - 5.12 (Warszawa, Kraków, Poznań, Łódź, Silesia, Trójmiasto, Wrocław)
Dzięki wcześniejszemu wyborowi menu wspierasz niemarnowanie jedzenia w restauracjach (zamawiają dokładnie tyle składników, ile potrzeba). W trakcie Festiwalu codziennie do godziny 21.00 możesz rezerwować stoliki na następny dzień i kolejne.