Chef's Table by Ernest Jagodziński

Chef's Table by Ernest Jagodziński

Aleksandra i Ernest Jagodzińscy otwierają Studio Kulinarne i Restaurację Pop up. To idealne miejsce na warsztaty, eventy i sesje zdjęciowe.

Jak sami mówią: - Chef's Table to miejsce dla miłośników jedzenia, a także dla zawodowych kucharzy i szefów kuchni, którzy chcą doskonalić swój warsztat. Stworzyliśmy miejsce dla wszystkich, dla których kuchnia to więcej niż gotowanie. Kuchnia to drugi człowiek, to relacje, emocje i tworzenie więzi. My tak czujemy. Przy wspólnym stole dzielimy się z Wami doświadczeniem i wiedzą, celebrujemy życie dając Wam chwile, które pozostaną na długo w Waszej pamięci.

Aleksandra i Ernest Jagodzińscy to właściciele restauracji Autentyk - kuchnia i ludzie z ogromnym doświadczeniem w branży gastronomicznej.   

Aleksandra Jagodzińska od 15 lat pracuje w hotelarstwie i gastronomii. Wcześniej pracowała m.in. w IBB Andersia Hotel w Poznaniu, restauracji Cucina, Matii Sushi, Ilon Boutique. Odpowiadała tam m.in. za logistykę, analitykę biznesową, negocjacje cenowe, gospodarkę magazynową i rozliczenia inwentaryzacyjne. Ta wiedza dała jej możliwość prowadzenia w późniejszych latach szkoleń z zakresu rentowności restauracji.

Ernest Jagodziński swoje doświadczenie zdobywał m.in.  w restauracji Sens i hotelu Intercontinental, Westin Warsaw, restauracji Cucina. W 2005 wygrał konkurs Martell - konkurs kulinarny młodych talentów. W 2017r.został wyróżniony przez prestiżowy przewodnik Gault&Millau Polska otrzymując tytuł Szefa Jutra. W listopadzie 2018r. reprezentował Polskę na prestiżowym konkursie kulinarnym Chefs en Or w Paryżu. W 2019r. zajął drugie miejsce w polskiej selekcji do międzynarodowego konkursu Bocuse d?Or. Obecnie jest trenerem Bocuse Academy i przygotowuje adeptów sztuki kulinarnej do konkursów. Uczy młode pokolenie jak pracować efektywnie i gotować zgodnie ze sztuką kulinarną.